Lil Kleine verlaat NAMAM management voor SPEC van Ali B

Rapper Lil Kleine verandert na jaren van management. Hij verlaat NAMAM, het managementbureau van Nathan Moszkowicz, en stapt over naar SPEC.

Lil Kleine
© ANP

Dat heeft Breghje Kommers, de oprichter van SPEC en de vrouw van Ali B, aan het ANP bevestigd na berichtgeving van Shownieuws.

Overstap

Lil Kleine en Ali B kennen elkaar onder meer door hun medewerking aan het programma The Voice of Holland, waar zij allebei coaches waren. Volgens Shownieuws zouden Lil Kleine en Nathan Moszkowicz 'in goed overleg' uit elkaar zijn gegaan. NAMAM was donderdagmiddag niet voor commentaar bereikbaar. De naam van Kleine staat donderdagmiddag nog wel op de website van NAMAM.

Onderzoek naar Lil Kleine

Er lopen momenteel diverse onderzoeken van het Openbaar Ministerie tegen Jorik Scholten, zoals de echte naam van Lil Kleine luidt. Zijn ex, Jaimie Vaes, heeft vanwege een aantal incidenten aangifte tegen de rapper gedaan. Het OM verdenkt hem van mishandeling.

Management

Het managementbureau claimde een maand geleden nog dat NAMAM Scholten nooit heeft laten vallen. 'Integendeel: we zijn hem in de moeilijkste periode van zijn leven, afgelopen jaar dus, juist op persoonlijk vlak blijven steunen.'

Vaes zat eerder ook bij NAMAM en heeft het bureau verweten rond de incidenten de belangen van Scholten belangrijker te hebben gevonden dan haar belangen. Het bureau van Moszkowicz heeft nooit op die verwijten gereageerd.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!