Lil Kleine niet langer meer verdacht van poging tot zware mishandeling

Lil Kleine wordt niet langer verdacht van een poging tot zware mishandeling.

Lil Kleine

Het Openbaar Ministerie heeft de verdenking aangepast na een verklaring die zijn ex Jaimie Vaes heeft afgelegd. Dat laat een woordvoerder van het OM desgevraagd weten aan het ANP, waarmee eerdere berichtgeving van Shownieuws hierover wordt bevestigd.

Hoofd tussen de deur

De rapper, die eigenlijk Jorik Scholten heet, werd vorig jaar februari aangehouden nadat beelden naar buiten waren gekomen waarop het leek dat hij Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De realityster zou nu hebben verklaard dat haar hoofd niet tussen de deur van de auto was geklemd en Scholten niet met de autodeur sloeg. Dat zouden de media ervan hebben gemaakt. Vlak na het incident in februari brak Vaes met Scholten.

Incident 

Eerder meldde het OM dat de rapper wordt verdacht van poging tot zware behandeling en/of mishandeling. Shownieuws meldt dat 'de rechtbank de verklaring van Jaimie heeft bekeken waarin zij zou hebben verklaard bij de politie dat het niet om zware mishandeling zou gaan'. Het OM doet momenteel nog onderzoek naar het incident.

Broodrooster 

Begin januari stonden de twee exen weer in de rechtbank. Lil Kleine wilde dat de rechter een omgangsregeling voor hun zoontje Lío (3) vaststelde. Hij ziet zijn kind op dit moment niet, vertelde Vaes al eerder. Het voormalige koppel stond ook half november al voor de rechter om na hun relatiebreuk de spullen te verdelen. Lil Kleine moet uiteindelijk twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn ex-verloofde Jaimie Vaes geven. Het gaat - naast de horloges - ook om servies, Playstation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster.