Lil' Kleine en Jaimie Vaes krijgen babyshower van hun leven

Door Redactie
Jaimie en Jorik

Rapper Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes hebben rond kerst hun vrolijke babynieuws aangekondigd en nu de uitgerekende datum steeds dichterbij komt, was het dit weekend tijd voor een over-de-top babyshower!

In The Hotel College in Amsterdam was het tijd voor een grootse babyshower, met alles geheel in wit-gouden thema. Goede vrienden Kim Kardashian en Maria Tailor delen wat kiekjes op Instagram en het zag er geweldig uit!

Zoontje

De rapper en zijn vriendin verwachten een jongetje. Lil’ Kleine vertelde eerder in een interview dat zijn kleine spruit wel een ander leven gaat krijgen dan hij. "Hij gaat wel in een leven opgroeien waar alles iets makkelijker is. Als hij een Gucci-schoen wil, kan hij die van mij krijgen en ik kon die vroeger niet krijgen. Maar ik ga hem wel genoeg normen en waarden meegeven, om hem niet zo gek te laten zijn als ik ben."

Gul

Lil' Kleine staat bekend om zijn gulheid. Dat bleek ook maar uit het feit dat hij de gastconcerten van zijn aanstaande concert op 11 mei een Rolex-horloge cadeau doet. Ronnie Flex, een van de gastartiesten, heeft zijne al in ontvangst mogen nemen en deelt een filmpje op zijn Instagram.

Lil' Kleine en Jaimie Vaes krijgen babyshower van hun leven

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders