Lil Kleine en Jaimie Vaes komen niet uit verdeling spullen

Lil Kleine en Jaimie Vaes komen niet uit verdeling spullen

Het touwtrekken tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes is begonnen. Hun spullen, zoals een blender, servies en een tas van Louis Vuitton moeten worden verdeeld. De zitting was een half uur geschorst zodat de partijen onderling een oplossing konden bespreken. Helaas is dit mislukt. 

Lil Kleine en zijn ex Jaimie Vaes hebben niet onderling de verdeling van hun spullen kunnen oplossen, waardoor de rechtszaak wordt voortgezet. De advocaten van de ex-verloofden menen dat de zaak te gecompliceerd is om in een schorsing van drie kwartier uit te praten. 

Uitspraak horloges bekend

De rechter heeft in een tussentijds oordeel wel besloten dat twee van de drie besproken horloges, waarvan Lil Kleine zei dat ze voor zijn zoon bedoeld waren, toegewezen worden aan Vaes. Van één van die horloges plaatste de rapper destijds een foto op sociale media met het bijschrift "zorg goed voor je vrouw". Het derde horloge dat Jaimie terug wil zou ze voor haar verjaardag hebben gekregen, maar Lil Kleine zegt dat hij het niet heeft. Vaes moet nu bewijzen dat hij het wel zou hebben.

Broodrooster 

Over de meeste andere spullen, zoals servies en een broodrooster, kan de rechter nog geen oordeel doen. De partijen krijgen nu de tijd onderling tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. De partijen moeten op 30 november aan de rechtbank kenbaar maken of ze eruit zijn gekomen.

'Proletarisch aan het winkelen geslagen'

Vaes eiste enkele dure horloges van rapper Lil Kleine terug en de artiest eist op zijn beurt spullen terug die Vaes uit zijn woning zou hebben meegenomen. De advocaat van Lil Kleine meent dat Vaes 'proletarisch aan het winkelen was geslagen' in het huis van de rapper. Enkele huishoudelijke spullen waren volgens Lil Kleine van hem, maar Vaes zegt dat het paar de spullen kreeg wegens een sponsordeal. Zij postte erover op sociale media en hij niet. Toen ze uit elkaar gingen besloot zij ze mee te nemen 'om thuis brood te roosteren'. De rapper zou er echter aankoopbewijzen van hebben. Realityster Jaimie Vaes zegt bereid te zijn schoenen te vergoeden die zij had verkocht, terwijl ze eigenlijk van haar ex Lil Kleine waren. De schoenen van merk Balenciaga zouden per ongeluk in handen zijn gekomen van het management van Vaes, die ze verkocht. Vaes is daarom bereid hiervoor te betalen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.