Lil Kleine en Jaimie Vaes in rechtbank voor omgangsregeling zoontje Lío

Lil Kleine en zijn ex Jaimie Vaes zijn dinsdagmiddag aangekomen bij de rechtbank voor een zitting over de omgangsregeling voor hun zoontje Lío (3).

Lil Kleine
© ANP

De rapper en de influencer arriveerden los van elkaar en spraken kort met de aanwezige pers, om vervolgens de rechtbank in Den Haag binnen te gaan. De zitting is achter gesloten deuren omdat het een familiezaak betreft waarbij een jong kind is betrokken.

Lil Kleine wil dat de rechter een omgangsregeling vaststelt. Hij ziet zijn kind op dit moment niet, vertelde Vaes al eerder.

Uit elkaar

De twee gingen vorig jaar februari uit elkaar nadat beelden waren uitgelekt waarop te zien is dat de rapper het hoofd van zijn ex tussen een autodeur klemt. Lil Kleine werd opgepakt en het Openbaar Ministerie liet daarna weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Het onderzoek daarnaar loopt nog.

Rechtszaak bezittingen

Het voormalige koppel stond half november voor de rechter om na hun relatiebreuk de spullen te verdelen. Woensdag deed de rechter uitspraak. Lil Kleine moet twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn ex-verloofde Jaimie Vaes geven. 

Een van de horloges heeft Jorik Scholten, zoals de rapper voluit heet, volgens de rechter als zogenoemd push present - een cadeautje voor de bevalling van zoontje Lío - cadeau gedaan aan Vaes, het ander horloge ging naar hun minderjarige zoon. Het derde horloge had Vaes naar eigen zeggen voor haar verjaardag gekregen, maar dat klopt volgens de rechter niet.

Andere spullen

Het gaat - naast de horloges - ook om servies, Playstation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster. De partijen kregen in november de tijd om samen tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. Dat is de partijen samen niet gelukt. Een deel van deze vorderingen is afgewezen, voor een ander deel mag bewijs worden aangeleverd.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!