Liesbeth List in de steek gelaten

Door Redactie
Liesbeth List in de steek gelaten

Het had de grande finale moeten worden van een roemrijke carrière: nog eenmaal zou Liesbeth List in het openbaar verschijnen om haar fans te bedanken. Helaas liep het anders.

Vorig jaar trok zangeres Liesbeth List (76) zich vanwege haar gezondheid terug uit de spotlights. Maar na een carrière van meer dan 55 jaar kon de diva niet ongemerkt verdwijnen. Daarom werd het werk van La List uitbundig gevierd met een musical over haar leven en een biografie. Na een eerbetoon eerder dit jaar in Barneveld, zou de chansonnière ook afreizen naar Vlaanderen. Dit werd aangekondigd als haar laatste publieke optreden. Haar dochter Elisah vertelde eerder: ‘Mama is daar net zo geliefd als hier en telkens kwamen er verzoeken om daar toch nog iets als een afscheid te organiseren.’ Het was een unieke mogelijkheid voor Vlaamse fans om vaarwel te zeggen. Maar wat bedoeld was als prachtig afscheid, is geëindigd in een grote teleurstelling.

Geannuleerd

Twee weken voor aanvang kwam Cultuurhuis de Warande van Turnhout met een droevige mededeling: de voorstelling is geannuleerd. Story ontdekte dat dit alles te maken heeft met de kaartverkoop. Enkele dagen voor het programma verdween, waren er slechts 120 tickets verkocht. Dat is nog niet de helft van het aantal mensen dat in de zaal past. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Liesbeth List in de steek gelaten

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders