Lieke Martens en Benjamin van Leer staat gouden toekomst te wachten

Door Redactie
Lieke Martens en Benjamin van Leer staat gouden toekomst te wachten

Lang heeft Lieke Martens niet getreurd om haar verbroken relatie met businessmanager Kevin Koolhof. Zeven jaar was de Nederlandse voetbalster met hem samen, toen ze ruim drie maanden geleden uit elkaar gingen.

Na haar droomtransfer naar FC Barcelona vorig jaar zomer betrokken ze een riant appartement, maar lang hebben ze daar dus niet van kunnen genieten. Over de reden van de breuk hulde Lieke zich in stilzwijgen. Volgens insiders had deze te maken met Liekes plotselinge succes. In Zweden, waar ze vier jaar in de luwte had gespeeld, was er nooit sprake van onenigheid. Dat Lieke nu verliefd geworden is op de 26-jarige reservekeeper van Ajax, verbaast niemand.

Sportman

Als sportman begrijpt Benjamin van Leer immers als geen ander hoe het is om een leven te leiden waarin alles in het teken van de topsport staat. En als het dit nieuwe liefdeskoppel net zo vergaat als andere sportstellen, dan gaan ze een gouden toekomst tegemoet. Oud-hockeyinter-national Naomi van As (34) en schaatser Sven Kramer (32) zijn al sinds 2008 bij elkaar en over enkele maanden wordt hun geluk bekroond met de geboorte van hun eerste kindje. 

Meer sportromances lees je in de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Lieke Martens en Benjamin van Leer staat gouden toekomst te wachten

Beeld: ANP