Liefjes Ruud en Olcay gaan strijd aan in nieuw radioprogramma

Door Redactie
Liefjes Ruud en Olcay gaan strijd aan in nieuw radioprogramma

Ruud de Wild en Olcay Gulsen gaan de strijd met elkaar aan in het nieuwe radioprogramma Wild in het weekend: Ruud vs Olcay. Dat heeft KRO-NCRV dinsdag bekendgemaakt.

Vier vrijdagen lang gaan de twee tortelduifjes de strijd aan tijdens diverse spelletjes. De eerste uitzending is 6 november om 16.00 uur te horen op NPO Radio 2.

De strijd op de radio

Elke week strijden er twee Bekende Nederlanders mee met Ruud en Olcay. In de eerste uitzending, op vrijdag 6 november, zijn Nick & Simon te gast. Ze nemen elk plaats in één van de teams. Ondertussen wordt er geld voor het goede doel ingezameld. De strijd wordt tussendoor ook door Ruud en Olcay via social media gedeeld.

Ultieme relatietest

Het plan ontstond eerder dit jaar toen Olcay in thuisquarantaine moest. 'We waren tot elkaar veroordeeld', vertelt Ruud. 'We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.'

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.