Liefdesnieuws: Airen Mylene en Taeke Taekema gaan trouwen

Airen Mylene en Taeke Taekema gaan trouwen!

Taeke Taekema en Airen Mylene

Zaterdag vroeg de voormalige hockeyer de presentatrice ten huwelijk, zo meldden de twee op Instagram.

'Zaterdag, op mijn verjaardag, mijn grote liefde gevraagd of ze met me wil trouwen. Gelukkig zei ze ja!!', schrijft de 43-jarige Taekema. Mylene (37) zegt op haar beurt 'overvallen, verliefd en trots op ons' te zijn. 'En vooral zin in alles met jou! O en natuuuuurlijk heb ik ja gezegd!'

Gezin

Het paar leerde elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de Mol? in 2015. Samen hebben ze twee zoontjes: Bodhi en Foss.

Huwelijk? 

Dat is iets wat Airen zeven jaar geleden direct wist toen ze verliefd werd op de oud-hockeyinternational. De twee hadden elkaar tijdens de opnames van Wie is de Mol? ontmoet. Eenmaal thuis kon de presentatrice Taeke niet uit haar gedachten zetten. ‘Wel appten we veel met elkaar en toen hij vlak voor het einde afviel en weer naar Nederland kwam, hebben we direct met elkaar afgesproken.’ De twee vielen als een blok voor elkaar en na een jaar besloten ze te gaan samenwonen. In Story sprak Airen zich eerder al uit over een eventueel huwelijk. ‘Ik zou het heel speciaal vinden als hij met mij wil trouwen. Juist omdat hij al een keer getrouwd is geweest en dus ook het scheidingstraject heeft meegemaakt. Maar het initiatief moet van hem komen, want ik zal hem niet voor die keus zetten.’ Later liet Taeke weten eerst de komst van hun kinderen af te wachten om daarna een groot trouwfeest te geven. 

Derde kindje

Airen Mylene heeft er dus nooit een geheim van gemaakt dat ze graag zou willen trouwen met haar grote liefde Taeke Taekema. En hoewel het stel inmiddels zeven jaar samen is en twee kinderen heeft, lijkt er nu ook eindelijk een van huwelijk van te komen! Maar, daarbij lijkt het gezin van Airen en Taeke binnenkort misschien ook wel uit te breiden... Airen liet vorig jaar namelijk al weten best wel te verlangen naar een derde kindje. ‘Ik zou het supertof vinden om weer zwanger te worden, maar we zijn er niet mee bezig. (...) Een meisje zou ook leuk zijn natuurlijk. Maar als dat allemaal niet gebeurt: ook oké', zo vertelde Airen destijds in Story.

Bron: ANP, Story, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!