Liefdesbreuk tussen Jan en Greetje uit URK!

Drama in het vissersdorp! Realitysterren Jan en Greetje Bosma uit de serie Urk! gaan uit elkaar. De twee waren dertien jaar getrouwd en vanaf 2021 te zien in de populaire realityserie.

Jan en Greetje URK
© SBS

Op verschillende juice-kanalen gingen al een tijdje geruchten, en Urk!-ster Teun Föhn heeft het nieuws tegen Shownieuws bevestigd. De flamboyante kapper, die fans van het programma óók liet meegenieten van zijn liefdesleven, vertelde verder dat hij het heel vervelend vond voor het gezin van Jan en Greetje; het stel heeft twee dochters van 9 en 12.

Vertrekt Greetje uit Urk?

Officieel is er nog niets duidelijk over een nieuw seizoen van de realityserie, en of Jan en Greetje nog meedoen na hun scheiding. Greetje vormt zó’n dynamisch duo met Teun, dat we haar in elk geval wel weer op SBS6 verwachten.

Het is de tweede liefdesbreuk in betrekkelijk korte tijd bij de realityserie. Mathilde Keuter beviel eind 2022 van haar zoontje Jason, maar de komst van een baby leverde zó veel stress op dat ze kort daarna haar relatie verbrak.

Tot Urks!

Hoe het verder allemaal gaat in de Noordoostpolder horen we waarschijnlijk snel genoeg! Urk! bestaat doorgaans uit twee of drie seizoenen per jaar, dus fans horen komende zomer waarschijnlijk al alle ins en outs.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Stefan Keerssemeeckers

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!