Liefde tussen Johan Derksen en John de Mol lijkt voorbij

Het is bekend dat Johan Derksen altijd vierkant achter zijn baas John de Mol blijft staan. De liefde tussen de twee leek tegen alles bestand, maar nu zou hun relatie toch bekoeld zijn. Dit verklapt Johan in Vandaag Inside.

Johan Derksen
© ANP

Johan Derksen is niet bang zijn mening te geven. Zo zegt hij zelf ‘de grootste bek van Nederland’ te hebben, al is hij altijd poeslief als het gaat om zijn baas. Toen hij het Talpa-programma Avastars niet langer steunde was iedereen dan ook geschokt.

Goede adviseurs

Maar nu hebben de twee elkaar al drie weken niet meer gesproken, zo vertelt Johan. Wanneer hij zegt dat John de Mol goede adviseurs nodig heeft, reageert zijn Collega Wilfred Genee verbaasd: 'Maar dat ben jij toch?'. En dan komt de aap uit de mouw. 'Nou, hij doet de laatste weken helemaal geen beroep meer op mij', aldus Johan.

Geen idee

Johan weet zelf niet wat de reden is voor de radiostilte. 'Ik heb geen idee wat ik misdaan heb. Terwijl ik de hele familie verdedigd heb.' Wilfred geeft Johan gelijk. 'Ja, dat kun je wel stellen. Je bent er tot zó ver in gegaan, dus daar kan het niet aan gelegen hebben.'

Onderhandelingen

Misschien dat de zeer publieke onderhandelingen een rol spelen. Johan spreekt zich vaak uit over de status van de onderhandelingen tussen de mannen en de mediamagnaat. Zelf hoopt hij dat zijn geslijm door de jaren heen effect heeft: 'Ik hoop het bij de contracten dadelijk terug te zien.' Wilfred heeft er wel vertrouwen in. 'Ja, zeker in jouw geval. Ik denk dat het bij ons niet gebeurt.' Maar Johan heeft voor zichzelf het in ieder geval goed voor elkaar: 'Dan krijg ik toch drie keer zoveel als jij'.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!