• Liefde

Lief babynieuws: Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt opnieuw ouders van een meisje

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het koppel heeft een dochter gekregen, vertelde de Kris Kross Amsterdam-dj woensdagavond aan zijn collega's van Qmusic.

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt

Het meisje is woensdagochtend geboren en het koppel is 'in de wolken', zei Kempees, die samen met zijn Kris Kross Amsterdam-collega's op zaterdag een show presenteert op Qmusic. 'Met mij gaat het heel goed, maar ik hoefde niet zoveel te doen', grapte de dj. 'Lizzy heeft zich er goed doorheen geslagen en ja, vrouw en kind maken het goed.'

Tweede dochtertje geboren

Op Instagram laat Lizzy van zich horen na de geboorte van haar dochtertje. 'Suki Kempees. 07.12.2022. A new member of the family. We will love you forever', schrijft ze bij een compleet gezinskiekje. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Dochter Jagger

Van der Ligt en Kempees hebben samen al een dochter, Jagger. Zij kwam op 7 februari vorig jaar na 'een extreme paar dagen' ter wereld.

Bron: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.