Leven weer op de rit: Ferry Doedens investeert verdiensten pikant platform in bouwproject

Leven weer op de rit: Ferry Doedens investeert verdiensten pikant platform in bouwproject

Ferry Doedens mag de laatste jaren dan wat curieuze stappen in zijn carrière hebben gezet, het heeft hem geen windeieren gelegd. De ontslagen GTST-acteur kocht recent een huis, zonder er ooit een voet over de drempel te hebben gezet.

Werk op OnlyFans

Er ging een lichte schok door Nederland toen twee jaar geleden bekend werd dat Ferry Doedens (31) zijn lichaam op internet exploiteerde om een centje bij te verdienen. Dit gebeurde allemaal op het meer dan ondeugende platform OnlyFans, na zijn definitieve ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is wellicht niet de plek waar de gemiddelde moeder haar zoon graag ziet werken, maar de verdiensten zijn riant.

Investeringen

In zijn hoogtijdagen op het platform verdiende Ferry rond de 10.000 euro per week! En dat geld blijkt Ferry – in elk geval gedeeltelijk – verstandig te hebben geïnvesteerd. Hij kocht in zijn eentje een huis in Amsterdam. Voor zijn appartement van 46 vierkante meter legde de acteur 269.365 euro neer, zonder er ooit een voet over de drempel te hebben gezet.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.