• Liefde

Leuk: zwangere Gerda uit URK! onthult geslacht van kindje tijdens gender reveal party

Door Redactie
Leuk: zwangere Gerda uit URK! onthult geslacht van kindje tijdens gender reveal party

Zwangere Gerda, die samen met haar ook zwangere tweelingzus Mathilde te zien is in URK!, heeft zondag het geslacht van haar kindje bekendgemaakt.

Op Instagram laten Gerda en haar man Klaas aan de genodigden van de gender reveal party zien of de baby een jongetje of een meisje is.

Beide zussen zwanger 

Tweelingzus Mathilde is ook zwanger en is op dit moment bezig met de laatste loodjes. Ook zij kwam via een gender reveal party erachter wat het kindje voor geslacht heeft. Zij brengt binnenkort een jongetje ter wereld. Mathilde werd na één date al zwanger en natuurlijk wil iedereen weten wie de vader van de toekomstige spruit is.

Geen relatie

'Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen', vertelt Mathilde. 'Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden', geeft Keuter eerlijk toe. De twee hebben op dit moment geen relatie.

De tekst gaat verder onder de post.

Gender reveal party Gerda en Klaas

Bij Gerda duurde het zwanger worden wat langer, maar ook zij mag binnenkort een kleine spruit verwelkomen. Zondagavond maakten zij en Klaas bekend zwanger te zijn van een meisje.

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.