Leuk liefdesnieuws: Gordon gaat trouwen met grote liefde Gavin

Gordon gaat trouwen. De presentator deelt op Instagram dat zijn vriend Gavin tegen alle verwachtingen in voor Gordon op een knie is gegaan. 

gordon
© Peter Smulders

Gordon, wiens achternaam Heuckeroth is, laat als grapje weten dat hij blij is om van zijn achternaam af te zijn. ‘Gordon Rozario klinkt veel beter’, schrijft hij.

Ware liefde

Afgelopen Valentijnsdag liet Gordon op Instagram weten dat Gavin zijn ware liefde is. De presentator gaf z’n fans mee om nooit op te geven als je je grote liefde nog niet gevonden hebt. Zelf heeft Gordon ook genoeg gezocht naar liefde. Hij deed zelfs mee aan een programma om een geschikte man te vinden. Echter besloot hij aan het eind van Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie? om níet het huwelijksbootje in te stappen, aangezien het toch niet goed voelde.

Blijdschap en vreugde

Op Instagram is een filmpje te zien van het aanzoek. Gordon en Gavin zijn op de Malediven. De liefde spat van het scherm. Erbij schrijft hij een hele liefdesverklaring. Onder andere laat hij weten dat Gavin alle juiste snaren bij hem raakt. Van Gavin krijgt Gordon, naar eigen zeggen, de liefde waar hij altijd naar heeft verlangd. ‘Ik ben sprakeloos en super emotioneel’, deelt hij. ‘Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van blijdschap en vreugde.’

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Reacties volgers

De presentator bedankt ook zijn volgers. Zij gunnen Gordon de liefde van harte. Het regent hartjesemoticons in de reacties. Ook laten Gordons volgers massaal felicitaties achter voor de kersverse verloofden.  

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!