Leuk babynieuws! De vriendin van Roy Donders is bevallen

De vriendin van Roy Donders, Michelle, is vrijdag 17 maart bevallen van hun eerste kindje. Er zullen roze muisjes gegeten worden, want: het is een meisje!

Roy Donders

Michelle heeft momenteel al een 7-jarig dochtertje rondlopen, die ze kreeg in een eerdere relatie. Het meisje leerde ook bonusvader Roy kennen en haar aanwezigheid wekte vadergevoelens bij Roy op. Hij heeft zo'n goede band met haar dat hij klaar was voor een kleine van hem en Michelle samen. Michelle's dochtertje is nu dus grote zus van geworden!

Op zijn Instagram Stories deelt Roy foto's van roze ballonnen in het ziekenhuis en een plaatst hij een filmpje van zijn pasgeboren dochtertje. Het is nog niet bekend hoe het meisje heet. 

Instagram - Roy Donders
© Instagram - Roy Donders

Grote verassing

De zwangerschapsaankondiging kwam voor velen als een grote verassing, net als hun relatie. In 2021 kwamen de twee samen. Voor Roy was dit de eerste keer dat hij verliefde gevoelens kreeg voor een vrouw, nadat zijn eerdere relaties met mannen waren. De 'Stylist van het Zuiden' is dolgelukkig met zijn Michelle. Zij voelt voor hem als de ware en gelukkig andersom ook. 

De twee deelden laatst via Instagram nog hun prachtige zwangerschaps shoot.

 

 

Traag zaad

Waarom het allemaal zo snel is gegaan, legde het stel uit in hun vlogs. 'Roy is naar het ziekenhuis geweest om zijn zaad te laten testen.' Het bleek dus dat hij traag zaad heeft en daarom stopte Michelle met de pil zodat het proces misschien zou versnellen. Maar het bleek dus uiteindelijk meteen raak te zijn. 'Van traag zaad naar super zaad.' Michelle was na één maand zonder pil al zwanger. Ze kon het bijna niet geloven. Toch zijn de twee super blij met de komst van hun kindje en gaan ze er samen lekker van genieten. 

Gender reveal

Natuurlijk moest de gender reveal groots gevierd worden. In een video op het YouTube-kanaal van Roy werd het geslacht bekend gemaakt. ‘Het is een meisje!’ Wij zijn heel blij, ook al hoopte Michelle op een jongen.’ Michelle voegde daaraan toe dat ze zeker heel blij is om een meisje te krijgen. Echter heeft ze al een dochtertje en had een jongen het plaatje meer compleet gemaakt in haar ogen. 

Ziekenhuis 

Vooraf was het al bekend dat de baby ter wereld zal komen in het ziekenhuis. ‘Omdat Michelle diabetes type 1 heeft moet ze in het ziekenhuis bevallen. Dat vinden we ook wel prettig, het geeft een veilig gevoel. Als er iets fout gaat, zijn ze er meteen bij', vertelde Roy aan Story.

Vastleggen 

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat we Roy voor het laatst zagen in Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Dat vriendin Michelle plotseling zwanger was en Ro dus voor de eerste keer vader wordt, was voor TLC genoeg reden om de Brabander weer een realityserie te geven. De nieuwe serie is vanaf mei te zien bij TLC en te streamen via Discovery+. Daarin zien we dus zijn ontluikende liefde met Michelle, maar ook haar zwangerschap, waarmee een grote droom van Roy uitkwam.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!