• Liefde

Leuk babynieuws: Cabaretier René van Meurs wordt voor het eerst vader

Door Redactie
Leuk babynieuws: Cabaretier René van Meurs wordt voor het eerst vader

René van Meurs (36) deelt vandaag leuk nieuws op social media. De cabaretier laat namelijk weten dat hij en zijn vriendin Anaïs in verwachting zijn van hun eerste kindje. 

Op zijn Instagram-account maakt René het heugelijke nieuws aan zijn volgers bekend. Op de eerste foto zie je het liefdeskoppel samen en op de tweede foto zie je een echo verschijnen. 

Babyboy incoming

'Dit vind ik een heel fijn plaatje', begint de cabaretier zijn post. 'Dit is de eerste foto van ons tweetjes, terwijl we weten dat we vanaf komend voorjaar met zijn drietjes zullen zijn! Babyboy incoming, handje in de lucht!'

Nieuw avontuur

Ook laat René weten dat hij erg gelukkig is met zijn vriendin en dat hij klaar is voor de volgende fase. 'Zo trots en gek op m’n lieve Anaïs, die de wereld en m’n leven oneindig veel leuker maakt', vervolgt hij. 'Zin in ons nieuwe avontuur samen!', aldus de enthousiaste cabaretier. 

Tekst gaat verder na de post. 

Reacties

Uiteraard kan René op veel felicitaties en gelukswensen rekenen. 'Jaaaaaa! ❤️', schrijft Robbert Rodenburg. Ook Nielson reageert: 'Gefeliciteerd man!!', met een hartje erachter. Peter Pannekoek is ook blij voor de cabaretier en reageert uiteraard met een grote knipoog: 'Al ben ik principieel tegen roodharige voortplanting: GEFELICITEERD!'

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram René van Meurs

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.