• Royals
  • Liefde

Lerares van prins George verloofd met beste vriend van William

Door Redactie
Lerares van prins George verloofd met beste vriend van William

Het lijkt erop dat de Britse koninklijke familie onbewust voor een mooi liefdesverhaal heeft gezorgd. De lerares van prins George is namelijk verloofd met een van de beste vrienden van prins William. 

Verloofd

Het gaat hier om Thomas van Straubenzee (36) en Lucy Lanigan-O'Keeffe (31). Lucy is een assistent hoofdonderwijzer op de school waar George al zo'n twee jaar leerling is. Thomas is een goede vriend van prins William en is peetvader van prinses Charlotte. Het verloofde koppel is een jaar geleden voorgesteld door een gemeenschappelijke vriend. Wie dit is, is niet bekend. 

Bruiloft

Naar verwachting zal William de 'usher' zijn tijdens hun bruiloft. Dit houdt in dat hij een groot deel van de bruiloft hoogstwaarschijnlijk begeleidt. Tijdens het huwelijk van William en Kate in 2011 hield Thomas een speech, dus er wordt ook verwacht dat William hetzelfde voor zijn vriend zal doen. 

Ook de koninklijke kinderen krijgen een rol tijdens de bruiloft van Thomas en Lucy. Prinses Charlotte zal een bruidsmeisje zijn en prins George wordt een 'pageboy', wat inhoudt dat hij één van de kinderen is die de sleep van de jurk van de bruid vast mag houden.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Lerares van prins George verloofd met beste vriend van William

Bron: Instagram | Beeld: ANP