• Borsato

Leontine maar wat trots op jarige dochter: 'Wat een prachtige jonge vrouw ben je'

Door Redactie
Leontine maar wat trots op jarige dochter: 'Wat een prachtige jonge vrouw ben je'

Het is een ware feestweek voor de Borsato's. Niet alleen oudste zoon Luca mocht maandag 22 kaarsjes blazen, maar ook vandaag mogen de slingers weer uit de kast. Dochter Jada viert namelijk haar 18e verjaardag.

En zo'n bijzondere mijlpaal laat moeder Leontine natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. 'Lieve Jada, vandaag ben jij jarig, 18 jaar geworden!', schrijft ze bij een reeks kiekjes op Instagram. 'Van harte gefeliciteerd lieverd!'

Trots

Ze vervolgt: 'Wat een prachtige jonge vrouw ben je met een heerlijk gevoel voor humor en een aanstekelijke lach. Jouw passie voor muziek en zang straalt van je af en we zijn ontzettend trots op jou! Ondanks deze gekke tijd gaan we jouw 18de verjaardag vieren. Hou van jou ❤️ #18 #18thbirthday.'

Felicitaties

Moeder en dochter kunnen rekenen op heel wat felicitaties. 'Wow! Emileontine in Paris! Wat een mooie mix van pappa en mamma. Fijne verjaardag!', reageert iemand onder meer. Ook BN'ers als Bas Smit, Anouk Smulders, Rossana Kluivert, Danny de Munk en vele anderen wensen hen een fijne dag toe vandaag.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.