Leo Blokhuis loopt meerdere botbreuken op tijdens skivakantie, maar níet op de piste

Leo Blokhuis (61) zit in het gips. De muziekjournalist is lelijk gevallen op vakantie in Zwitserland en liep meerdere botbreuken op. 

leo blokhuis
© Peter Smulders

Blokhuis deelt zijn verhaal op Instagram.

Weekje naar de sneeuw

Het had een fijn weekje naar de sneeuw moeten worden met zijn echtgenote Ricky Koole. Echter ging het op de derde dag flink mis, en niet eens op de piste. Leo is uitgegleden op een bevroren paadje dichtbij zijn vakantiehuisje. Door de lelijke val heeft hij een dubbele breuk in zijn linkerarm en -pols. De rest van de vakantie moet Blokhuis dus doorbrengen in het gips.

‘Gelukkig’ linkerarm

Op Instagram laat hij weten dat het ‘gelukkig’ zijn linkerarm is. De radiomaker verwacht dan ook dat deze blessure hem niet zal belemmeren radio te maken.

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Samenwerken met Matthijs van Nieuwkerk

De 61-jarige journalist sprak zich onlangs uit over Matthijs van Nieuwkerk (62). Daar zou hij namelijk graag weer mee willen samenwerken. Dat moet wel kunnen en daarom wil hij het onderzoek afwachten dat momenteel uitgevoerd wordt. Eind vorig jaar onthulde de Volkskrant dat Matthijs grensoverschrijdend gedrag vertoonde tegenover zijn medewerkers bij De Wereld Draait Door.

Dagelijkse druk

Blokhuis wilde er niet teveel over zeggen. ‘Ik heb helemaal in het begin gezegd dat ik die ervaringen, die naar buiten zij gekomen, niet herken. Maar dat wij ook echt een heel ander programma maken als dat De Wereld Draait Door was. Wij hebben die dagelijkse druk niet. Wij zijn een halfjaar bezig met zes edities; dat moet ie (Van Nieuwkerk, red.) normaal in een week doen, dus die dynamiek is heel anders’, legt hij uit aan RTL Boulevard. Jarenlang presenteerde Leo samen met Matthijs programma’s rondom de Top 2000.

Bron: De Telegraaf

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!