Leo Alkemade haalt uit naar 'verdwenen' Gigi Ravelli

Door Redactie
Leo Alkemade haalt uit naar 'verdwenen' Gigi Ravelli

Gigi Ravelli stond ooit volop in de spotlights toen ze de rol van Lorena Gonzalez speelde in GTST. Nu is het al een tijdje stil rondom de actrice. Maar nu doet haar voormalig GTST-collega Leo Alkemade een boekje open over Gigi.

Ongemakkelijk

Leo speelde in 2014 een scharrel van Gigi's personage Lorena. Maar die samenwerking liep volgens de acteur allesbehalve vlekkeloos. De actrice zou 'not amused' zijn toen ze een vrijscène met Leo moest spelen. "Dat was nogal een pijnlijke situatie. Het ging om een behoorlijk intieme vrijscène en Gigi had daar overduidelijk geen zin in. Althans, niet met mij," vertelt hij aan De Telegraaf. "Om zo’n vrijscène goed te kunnen doen, moet het wel zo zijn dat er sprake is van enige chemie tussen degenen die het spelen. Die was er wat Gigi betreft absoluut niet, dus het werd geen beste opname."

Spanning

Het gedrag van de blondine zorgde voor spanningen op de set. "Ik voelde me daar verschrikkelijk ongemakkelijk onder – ook omdat ik toen nog maar net in de serie zat – maar op zo’n moment kun je geen kant op en heb je maar met elkaar te dealen. Je kunt moeilijk weglopen van zo’n set waar iedereen staat te wachten tot jij je ding gaat doen."

Verdwenen

Gigi verdween een paar jaar geleden uit de spotlights toen ze een relatie kreeg met multimiljonair Roger Hodenius. Hij zou zo min mogelijk onder de aandacht willen komen, uit angst dat hij mensen aantrekt die het op zijn geld hebben gemunt. Daarom heeft de blondine zich uit de soap laten schrijven en zoekt ze de publiciteit niet meer op. 

Leo Alkemade haalt uit naar 'verdwenen' Gigi Ravelli

Beeld: Edwin Smulders