• GTST

Leegstroom in Meerdijk: vertrekt dit personage samen met Ferry Doedens uit GTST?

Door Redactie
Leegstroom in Meerdijk: vertrekt dit personage samen met Ferry Doedens uit GTST?

Hoewel Ludo (Erik de Vogel) gelukkig weer terug is in het populaire soapstadje, is het natuurlijk wachten op het vertrek van Ferry Doedens. De acteur werd vorig jaar ontslagen en zal dus uit de soap moeten worden geschreven. Maar: neemt hij dit personage met zich mee?

De tijd van onbezorgdheid is al een tijdje voorbij voor Ferry Doedens (30). Na al een keer eerder afscheid genomen te moeten hebben van zijn personage Lucas, hebben de makers de acteur – wegens het negeren van corona-regels – nu definitief de laan uitgestuurd. Wanneer de Sanders-telg afscheid zou moeten nemen van Meerdijk bleef gissen, maar het lijkt erop dat zijn vertrek nu akelig dichtbij komt. En da’s niet het enige: Tiffy (Cecilia Adorée) én hun zoontje Wolf lijken met hem mee te gaan.

Cyprus

In de nieuwste aflevering van GTST – die vandaag al op Videoland staat en volgende week (woensdag 24 februari) op RTL4 te zien is – is te zien hoe Tiffy enthousiast vertelt een yogavakantie naar Cyprus heeft geboekt. Ze heeft namelijk even tijd voor zichzelf nodig, nadat ze meerdere keren met Daan (Dorian Bindels) naar bed is geweest en er – van haar kant – gevoelens bij zijn komen kijken. Eerder besloot ze daarom al Het Paleis te verlaten en tijdelijk bij Anton (Joep Sertons) en Linda (Babette van Veen) in te trekken, maar op aanraden van hen gaat ze er écht even tussenuit.

Samen weg

Wanneer Lucas van Tiffy’s plannen hoort, is hij het er in eerste instantie niet mee eens. Want is dit niet iets wat even overlegd moet worden? Tiffy wil hun zoontje namelijk twee weken meenemen naar Cyprus, terwijl Lucas achterblijft in Meerdijk. Uiteindelijk begrijpt hij waarom de moeder van zijn kind haar koffers wil pakken en stemt hij ermee in. Maar dan… vraagt Tiffy of hij met haar meegaat. En dan lijkt de boel ineens een andere wending te krijgen.

Blijft het gezin weg?

Hoe de makers van GTST het personage van Ferry uit de soap zouden schrijven, was nog niet bekend en eerlijk: wij zagen ook niet voor ons hoe hij Tiffy en natuurlijk zijn kleine mannetje Wolf achter zich zou kunnen laten. Nu dit gebeurt, lijken alle puzzelstukjes ineens op hun plek te vallen. Want zal over een tijdje dan blijken dat het gezin eigenlijk wel op hun plek zit in Cyprus en een terugkeer naar Meerdijk van tafel wordt geschoven? Of blijft alleen Lucas daar achter? 

Daan en Tiffy

Hoewel we het vertrek van Lucas enorm jammer vinden, hopen we stiekem dat Tiffy na haar yogavakantie wél gewoon terugkeert naar Meerdijk. Met één reden: dat Daan zijn bindingsangst in de tussentijd opzij heeft gezet en de twee een lang en gelukkig leven tegemoet gaan. Fingers crossed.

Door: Flaironline | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.