• Showbizz

Leco van Zadelhoff na deelname Make Up Your Mind naar fysiotherapeut

Leco van Zadelhoff na deelname Make Up Your Mind naar fysiotherapeut

Zaterdagavond stond de studio van 'Make Up Your Mind' op zijn kop nadat Leco van Zadelhoff GG L'Amour bleek te zijn. De visagist blikt op Instagram nog even terug op dit 'feestje', maar laat ook duidelijk weten hoe zwaar dit avontuur is geweest. 

'Zo, dat was een trip', begint Leco zijn videoboodschap. 'Wat was het ontzettend leuk om mee te doen aan Make Up Your Mind. Ondanks dat ik in het make-up vak zit, is dit zo'n andere tak van sport', geeft hij eerlijk toe. 

Fysiotherapeut

Dat het avontuur wat voeten in de aarde had, blijkt uit de details die Leco onthult. 'Twee dagen met stickers op je hoofd, een pruik, een corset en bodysuit aan, op hakken staan. En dingen doen die je nooit eerder heb gedaan. Geloof me: Ik zit bij de fysiotherapeut', aldus de haarstylist. Hij vervolgt: 'Respect voor iedereen die op hakken kan lopen.' Daarbij verwijst hij ook nog even naar goede vriend en panellid Fred van Leer. 

Hakken

Toch vond Leco van Zadelhoff het programma een feestje. 'Ik vind het ontzettend gaaf dat ik leef in een land waarbij we dat kunnen en mogen doen.' Ondanks het plezier, laat de visagist wel stellig weten voorlopig niet op een hak te zien zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.