Lakshmi was bang voor negatieve reacties op Wie is de Mol?

Door Naomi Pater
Lakshmi was bang voor negatieve reacties op Wie is de Mol?

Lakshmi was maar wat bang voor negatieve reacties op haar deelname aan Wie is de Mol?. Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf. Achteraf gezien viel dat echter - tot haar grote opluchting - enorm mee.

"Ik val best op met mijn blauwe haar, op straat krijg ik veel reacties. Veel van kinderen tussen de tien en de zestien, die Lakshmi schreeuwen en kijken of ik het echt ben", vertelt de 27-jarige zangeres. "Heel bizar, omdat vroeger niemand ooit mijn naam goed heeft kunnen uitspreken. Ik had me voorbereid op de reacties: als je op tv komt krijg je best een bak haat over je heen."

Positieve reacties op WIDM-avontuur

Maar eigenlijk kwamen die negatieve berichten helemaal niet. "Ik heb zó veel lieve berichten gehad. Ik wist niet wat me overkwam." Toen de zangeres in aflevering 4 een rood scherm kreeg, moest ze best even bijkomen van het hele avontuur. "Toen ik thuis was, heb ik drie boeken gekocht en ben daarmee op een terras gaan zitten, heb wijn gedronken, gerookt en gelezen als een soort verstrooide oude vrouw en ben zelf ook gaan schrijven om het te kunnen verwerken, het was vrij intens."

Speciaal platform voor fans

Lakshmi heeft een creatieve manier gevonden om in coronatijd toch in contact te staan met haar fans. Twee weken geleden maakte ze bekend een speciale club te beginnen, waarmee ze direct in contact staat met haar fans. Zij kunnen tegen betaling lid worden van het platform, genaamd 'Only For The Wicked'. 

De ex-WIDM kandidaat, is blij om op deze manier haar fans vaker te zien. "Ik zie mijn publiek tegenwoordig minder, ik kan geen concerten meer geven en merk dat ik dat ontzettend mis. Daarom heb ik nu een club opgericht, waardoor ik makkelijker contact kan houden, kan spelen voor publiek en waar je kunt zien wat ik allemaal uitspook."

Bron: ANP, De Telegraaf | Beeld: ANP Foto

Lakshmi was bang voor negatieve reacties op Wie is de Mol?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.