Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out

Door Redactie
Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, kreeg na haar coming-out als transgender in januari persoonlijk bericht van niemand minder dan Lady Gaga. De superster, die al eens in een make-upvideo van de YouTuber verscheen, stuurde haar een berichtje dat ze ontzettend trots op haar was. Het gesprek nam daarna nogal een ongemakkelijke vorm aan, zo onthult Nikkie donderdag in haar nieuwste video.

In het filmpje laat Nikkie enkele screenshots zien van de berichtjes van Gaga. 'Ik ben zo trots op je en heb ontzag voor je', schreef de zangeres. 'Je bent in elk opzicht mooi. Ik hou van je.'

Screenshot

Nikkie kon haar ogen niet geloven en maakte een screenshot voor haar vriend Dylan. Ze stuurde de foto echter terug naar Gaga met de tekst 'goedemorgen'. De make-upartieste kon toen wel door de grond zakken. Volgens haar dacht Gaga daarna waarschijnlijk dat ze haar niet geloofde. 'Het is de waarheid. Je bent de definitie van vriendelijkheid', stuurde de zangeres terug.

Inlijsten

Nikkie maakte er vervolgens een grapje van door te vertellen dat ze er een screenshot van had gemaakt zodat ze het kon inlijsten en omringen met kaarsen. 'Dat maakte het er helemaal niet weirder van', lacht Nikkie. 'Ze reageerde vervolgens niet meer. Ze heeft het wel gelezen, maar reageerde niet. Ik dacht: die leuke connectie die we hadden opgebouwd is nu weg. Ik sprak haar daarna maanden niet meer.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.