• Showbizz

Laatste uitzending Beter Laat Dan Nooit trekt 820.000 kijkers

Door Redactie
Laatste uitzending Beter Laat Dan Nooit trekt 820.000 kijkers

De laatste aflevering van het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit werd dinsdagavond door 820.000 mensen bekeken. De RTL 4-serie was daarmee het tiende best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De tweede reeks van het reisprogramma trapte vorige maand af met ruim een miljoen kijkers, maar zag de cijfers de weken erna dalen naar tussen de 800.000 en 900.000. Het was de eerste keer dat Katja Schuurman als reisleidster op pad ging met Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox. Ze volgde Olcay Gulsen op die is overgestapt naar Talpa.

NOS Journaal

De meeste mensen, bijna 2,1 miljoen, keken dinsdagavond naar het NOS Journaal van 20.00 uur. Het NOS Journaal van 18.00 uur was met ruim 1,2 miljoen kijkers daarna het populairst. Het brons ging naar Opsporing Verzocht met ruim 1,1 miljoen kijkers.

Bron: ANP | Beeld: RTL

Laatste uitzending Beter Laat Dan Nooit trekt 820.000 kijkers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.