• Liefde
  • Samantha de Jong

Laatste loodjes: Samantha 'Barbie' de Jong deelt foto van bolle babybuik

Door Redactie
Laatste loodjes: Samantha 'Barbie' de Jong deelt foto van bolle babybuik

Samantha 'Barbie' de Jong hoeft nog maar heel even geduld te hebben. Over precies twee weken mag ze haar zoontje in haar armen sluiten. Maar voor het zover is, geniet ze van haar bolle babybuik.

De voormalig realityster poseert met haar bolle babybuik op Instagram. Ze draagt een herfstige jurk van een merk die ze ook aanprijst. 'De laatste loodjes zijn het zwaarst,' geeft Barbie toe in haar Instagram Stories.  

Bevalling eerder dan gepland

Over een kleine twee weken hoopt Samantha van haar zoontje te bevallen. Hoewel ze eigenlijk pas in december is uitgerekend, wordt de baby eerder gehaald. Er dreigt acuut gevaar en de artsen willen geen enkel risico lopen. Vader Gerrit zal echter niet bij de bevalling aanwezig zijn. Aan Story vertelt Samantha waarom.

16 november

Samantha heeft in medische termen een placenta praevia. De placenta hecht zich dan onder in de baarmoeder en blokkeert de weg naar buiten waardoor er bloedingen ontstaan. ‘De artsen willen geen enkel risico nemen dat ik voortijdig weeën krijg met de kans op bloedingen. Daarom zal ik op 16 november van ons zoontje gaan bevallen. Via een keizersnee. Ik blijf daarna nog twee dagen in het ziekenhuis, en daarna mag ik heerlijk bijkomen in een kraamhotel.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.