• Liefde

Laatste loodjes aangebroken voor Kim Kötter: 'Vlinders in mijn buik'

Door Redactie
Laatste loodjes aangebroken voor Kim Kötter: 'Vlinders in mijn buik'

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Kim Kötter (38). Het model is inmiddels 36 weken zwanger en de kleine spruit is flink aan het bewegen in haar buik, zo is te zien in een filmpje op Instagram.

'Vlinders in mijn buik ? bijna #36weken #babybelly', schrijft Kim dan ook bij de prachtige beelden. We horen prachtige muziek op de achtergrond en Kötter wil alle zwangeren nog een hart onder de riem steken. 'Succes allemaal met jullie laatste loodjes!!! ❤', laat ze nog weten.

Bijzonder

Er wordt volop met hartjes gereageerd op de beelden, onder meer door Bobbi Eden, Anouk Maas en Nicolette Kluijver. Zangeres Monique Smit reageert: 'Ohhh dit gevoel weer even. Wat heerlijk en zo bijzonder! Kom op lieve Kim nog eventjes ??.' Nienke Plas merkt op: 'Tapdanser, zie je meteen ?.'

Gaat snel

Een andere volger heeft het idee dat deze zwangerschap van Kim heel rap gaat. 'Jeetje wat gaat het voor mijn gevoel snel... ?? Voor jou ook of juist niet? Leef/voel met jullie mee hoor!❤️', is te lezen. Kötter kan zich daar wel bij aansluiten: '?? heel snel!!'

Derde kindje

Hoewel het liefdesgeluk van Kim en Jaap toen al met zoontjes Youp en Muck was bekroond, kreeg het gezin Reesema-Kötter onlangs de verrassing van hun leven. Kim is namelijk in verwachting van hun derde kindje. ‘Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen’, vertelde de presentatrice in augustus in de speciale baby-vlog.

Zwangerschapstest

Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Het wordt een…

Dat de zwangerschapstest positief was, hadden de twee absoluut niet aan zien komen. Desalniettemin zijn de twee uiteraard wel door het dolle heen met het nieuws. Het stel zelfs al wat het geslacht is. Hoewel Kim’s volgers op Instagram gokten dat Kim en Jaap dit keer een meisje zouden verwachten, worden er over een tijdje geen roze maar blauwe muisjes ingeslagen. Het gezin krijgt er – misschien wel op Valentijnsdag, Kim’s uitgerekende datum – namelijk een jongetje bij.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.