Kritiek op Het Perfecte Plaatje op Reis: ‘Helemaal fair is het niet’

In de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje op Reis moesten de deelnemers een kleurrijke vogel fotograferen. En dat viel nog niet mee… Veel kijkers leven mee met de worstelende deelnemers!

Het Perfecte Plaatje Op Reis
© Still Het Perfecte Plaatje Op Reis

Woensdag reisden de deelnemers van Het Perfecte Plaatje voor dag en dauw af naar Kirstenbosch, een botanische tuin aan de voet van de Tafelberg. Ze moesten daar een foto maken van een kleurrijke vogel. Door gebruik te maken van de voor- en achtergrond moest de vogel er nog meer uitspringen.

Tijd en geluk

Het blijkt een lastige opdracht te zijn, aangezien de deelnemers er maar één uur de tijd voor krijgen! En ja, dan zul je altijd zien dat er geen vogel te bekennen is… Volgens veel kijkers is het maken van een goede vogelfoto vooral een kwestie van geluk én tijd. Daarom vragen ze zich af waarom de deelnemers niet wat meer tijd hebben gekregen.

Tekst gaat door onder de Tweets.

De verliezer en de winnaar

Maar goed, uiteindelijk zitten er toch wel een aantal geslaagde foto’s tussen. Wie maakte de beste foto? Dat was Rick Brandsteder! Ook Numidia maakte een knappe foto, net als Eloise. De foto’s van Wildebras en Rob Dekay kregen echter dikke onvoldoendes… En omdat Rob zich niet wist te revancheren tijdens de tweede opdracht (een apocalyptische shoot in een verlaten ziekenhuis) werd hij naar huis gestuurd. Tot slot nog de winnaar van deze derde aflevering: dat was Leonie ter Braak met een 7,7.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Alie Sierkstra 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!