• Liefde

Kort na geboorte zoontje: Wesly Bronkhorst en vriendin leven gescheiden

Door Redactie
Kort na geboorte zoontje: Wesly Bronkhorst en vriendin leven gescheiden

De relatie van Wesly Bronkhorst en zijn vriendin Claudia de Jong zit in zeer zwaar weer. De twee leven sinds kort gescheiden. Hun zoontje Rijk werd in november geboren. 

De geruchten over relatieproblemen deden al langer de ronde. Eerst ontkende de volkszanger de geruchten, maar toen zijn vriendin toegaf inderdaad een eigen woning in Almere te hebben betrokken, bevestigt ook hij het nieuws. 'Wij leven inderdaad op dit moment gescheiden,' vertelt hij aan Shownieuws.

Zoontje missen

De relatieproblemen zijn extra pijnlijk doordat hun zoontje Rijk pas enkele maanden oud is. 'Je zult begrijpen dat het voor mij erg moeilijk is om onze zoon te moeten missen en te emotioneel voor mij om hier uitgebreid over te vertellen. De reden dat ik niet eerder dit vreselijke nieuws kon bevestigen, had te maken met het feit dat Claudia en ik nog in gesprek waren. Voorlopig wil ik het hierbij laten.' De volkszanger woont momenteel in Loosdrecht.

Huis te koop

Of het nog goedkomt is nog maar de vraag. Het huis waarin Wesly en Claudia woonden zou te koop staan.

Van vrienden naar geliefden

Na de nodige teleurstellingen op liefdesgebied, vond Wesly de liefde bij Claudia de Jong. ‘We kennen elkaar al enkele jaren,’ vertelde Wesly in betere tijden aan Story. ‘We hadden altijd al lol met elkaar, maar niet op deze manier. Afgelopen november, na afloop van een concert van mij, voerden we weer eens een leuk gesprek. Daarna duurde het nog even voordat we samen een hapje gingen eten. Maar toen we tegenover elkaar zaten, dacht ik: als je dit samen hebt, waarom zouden we dan nog verder zoeken?’ 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.