• Showbizz

Koos Alberts ontwaakt uit coma

Door Redactie
Koos Alberts ontwaakt uit coma

Het lijkt weer iets beter te gaan met Koos Alberts. De zanger werd de afgelopen dagen slapende gehouden maar is inmiddels weer wakker en kan zelfstandig ademen, laat zijn vrouw Joke weten in een bericht op de site van de zanger.

Koos werd eerst nog kunstmatig in slaap gehouden, maar inmiddels is Alberts uit dit coma ontwaakt. Ze schrijft: 'Na een tweede zware operatie vorige week donderdag heeft Koos een aantal dagen aan de beademing gelegen. Inmiddels is hij weer wakker en kan zelfstandig ademen. Voorlopig blijft Koos op de Intensive care daar de gehele situatie nog steeds zorgelijk is.'

Erg verzwakt

Ze vervolgt: 'Hij is erg verzwakt en er zijn nog steeds complicaties die hij moet overwinnen. Hij gaat hele kleine stapjes vooruit en daar zijn we al heel blij mee. We hebben hem verteld dat heel Nederland meeleeft en dat deed hem zichtbaar goed.' Vorige week werd duidelijk dat de gezondheid van Koos hard achteruit was gegaan. De 71-jarige zanger is behandeld aan blaaskanker en ligt momenteel in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Koos Alberts ontwaakt uit coma

Bron: Telegraaf, ANP | Beeld: Peter Smulders