• Oranjes

Koninklijke familie onderweg naar Maastricht

Door Redactie
Koninklijke familie onderweg naar Maastricht

De koninklijke familie is onderweg naar Maastricht. Op Instagram deelt de familie een foto waarop koning Willem-Alexander, koningin Máxima, kroonprinses Amalia en prinsessen Ariane en Alexia klaar staan voor vertrek.

'De viering van Koningsdag in Maastricht gaat zo van start! De Koninklijke familie is onderweg naar de Sint Servaasbrug, het startpunt van de dag. De route brengt de familie langs de verschillende ‘levens’ van Maastricht en de provincie Limburg', staat bij de foto.

Kleding

Koningin Máxima draagt een knalroze jurk met een beige mantel, Amalia is gehuld in een wit-crème gestreept pak, Alexia draagt een groen pak en Ariane een donkerblauw jurkje. De koning draagt een grijs pak. Amalia draagt bij haar outfit een groen tasje, dat perfect overeenkomt met het groene pak van haar zus.

Koningsdag in Maastricht

Na twee sobere coronajaren wordt Koningsdag weer als vanouds gevierd. De koninklijke familie gaat dit jaar naar Maastricht, waar de nationale viering eigenlijk al in 2020 zou zijn. Het bezoek duurt naar verwachting twee uur en begint om 11.00 uur.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.