• Oranjes

Koningsdag 2022: zo vierden de BN'ers deze feestdag

Door Redactie
Koningsdag 2022: zo vierden de BN'ers deze feestdag

Het dak ging eraf tijdens Koningsdag in Maastricht woensdagochtend. Ook de rest van het land bouwde een feestje en onze BN'ers waren natuurlijk ook van de partij. Zij deelden verschillende kiekjes gehuld in oranje-outfits en wij delen de leukste exemplaren vandaag met je. 

Dat Nederland na twee jaar weer uit hun dak gingen op Koningsdag is je vast en zeker niet ontgaan. Festivals stonden vol stampende bezoekers, bandjes traden op in de steden en ook thuis maakten we er een feestje van. De BN'ers maakten van deze gelegenheid goed gebruik om zich flink uit te dossen in oranje outfits. 

BN'ers op Koningsdag

Maxime en haar vriend Leroy genieten van een middagje varen op een boot in Amsterdam. 

Ook MAAN deed haar best voor een feestelijk Koningsdag kiekje. De zangeres poseert in een kleurrijke outfit en schrijft daarbij: 'Merry Kingsdag'.

Daphne Dekkers stond gistermiddag achter de bar in Muiderberg. Ze schrijft: 'Iedereen 'n beetje bijgetrokken van Koningsdag? ? Hebben jullie wat leuks gedaan? Wat was het (eindelijk) weer een feestje! ??'

Nikkie Plessen zat met Koningsdag op de kleedjesmarkt met haar twee kleine koters.  

'Kissed by a cowboy', schrijft acteur Patrick Martens bij een zonnig Koningsdag-kiekje met Nick.

Ruud de Wild en zijn liefje Olcay spendeerden hun Koningsdag in het zonnige Turkije. 'Fijne Koningsdag. Nu moeten we hier maar op zoek naar een oranje tompouce', schrijft de radio-dj bij de foto.

Van radio-dj Ruud gaan we door naar kokin Miljuschka. Ze deelt een fantastische foto in een chique oranje jurk. 

Bridget Maasland droeg een koninklijk hoedje op Koningsdag.  'You’re a reflection of your own creativity! Happy Kingsday ‘22', schrijft de presentatrice in de caption

Ook Gerard Joling zocht het zonnetje op en spendeerde de dag in Marbella. Met ook nog een optreden in een feestelijke outfit, kon zijn dag niet meer stuk.  

Angela Groothuizen kon niet wachten om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren.

Claudia de Breij smikkelt op deze foto van een heerlijke oranje-tompouce.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.