• Oranjes

Koningin Máxima verrast door komst zieke Oranjefan José

Door Redactie
Koningin Máxima verrast door komst zieke Oranjefan José

In november nam koningin Máxima nog emotioneel afscheid van trouwe Oranjefan José. De fan wordt behandeld voor borstkanker en kon daardoor even niet aanwezig zijn tijdens de werkbezoeken van de koningin. Toch stond José vandaag weer tussen het publiek tijdens een werkbezoek van Máxima. 

In november dook er een video op waarop te zien was hoe Máxima de fan een knuffel gaf met tranen in haar ogen. 'Ik ga u missen', zei de koningin destijds tegen José.

Aanwezig

Toch stond de zieke Oranjefan vandaag weer tussen het publiek. Iets wat Máxima niet is ontgaan. 'Kijk eens! Gaat het goed?', vraagt de koningin aan José. 'Het gaat heel goed gelukkig', laat de trouwe fan weten. 

Blij

'Oh, fijn. Dan zie ik u vaker' en 'Daar ben ik heel blij mee', reageert Máxima enthousiast. Hoewel José nog in het begin van haar behandelingstraject zit, gaat het naar omstandigheden goed met haar. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.