Komst zoontje Marlijn Weerdenburg troostte het verdriet van verlies moeder

Door Redactie
Komst zoontje Marlijn Weerdenburg troostte het verdriet van verlies moeder

Vijftien dagen voor de geboorte van haar tweede kindje Sammie overleed de moeder van Marlijn Weerdenburg de na een kort en plotseling ziekbed. Een periode van geluk en verdriet voor de actrice en zangeres. De komst van haar zoon heeft ervoor gezorgd dat ze het pijnlijke verdriet kon troosten, zo laat Weerdenburg weten aan RTL Boulevard.

Ik laad me op door m’n werk, ik laad me op door Sammie - m’n babytje. Maar tegelijkertijd is mijn moeder natuurlijk net overleden, vlak voordat Sammie werd geboren, dus die kant is er ook. 

Verdriet troosten 

Toch lukte het Marlijn goed om ondanks het verdriet te kunnen genieten van de geboorte van haar zoontje. 'Op de een of andere manier heb ik het wel zo kunnen keren dat ik het geluk van Sammie in ieder geval heb kunnen omvormen om het verdriet te troosten', zegt de actrice tegen RTL Boulevard.

Baby en fulltime baan

Marlijn mag binnenkort weer schitteren op de planken. Ze heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe musical 'Diana En Zonen.' De actrice vond het lastig om deze klus aan te nemen met een kleine baby thuis. 'De eerste periode heb ik wel even gedacht van: 'Ik weet niet hoe ik het moet gaan doen met een baby en een fulltime baan'', laat Marlijn weten.

Grootste fan

Maar voor haar moeder staat ze dadelijk te stralen op het podium. 'M’n moeder was mijn grootste fan en op het moment dat het minder ging met mijn carrière stond ze altijd klaar. Ze vond het zo geweldig dat ik dit ging doen dus mijn vader zei 'je moet dit doen!'', aldus Weerdenburg. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.