• Showbizz

Koen Kardashian open over verslaving: 'Ik snoof vijf gram bij m'n koffie'

Door Redactie
Koen Kardashian open over verslaving: 'Ik snoof vijf gram bij m'n koffie'

Koen Kardashian (echt naam Koen Pieter van Dijk) snoof zich tot voor kort een ongeluk. Hij was verslaafd aan drugs, maar is nu afgekickt. 

Koen vertrok in juli naar Zuid-Afrika om daar zes weken opgenomen te worden in een afkickkliniek.

Vijf gram bij de koffie

'Stiekem begon ik in mijn eentje thuis te gebruiken. ’s Ochtends bij mijn koffie snoof ik al. Vijf gram per dag, dat is veel. Ik sliep niet, was altijd wakker. Er gingen verhalen rond dat het niet goed met me ging, maar ik deed alsof er niks aan de hand was. Als mijn ouders vroegen of ik een probleem had, zei ik: 'Nee, tuurlijk niet, het gaat goed', vertelt hij LINDA.meiden.

Feesten

Nu Koen weer in Nederland is gaat het goed met hem, maar feesten doet-ie nog niet. Het gaat goed, maar het is wennen. Soms mis ik Zuid-Afrika: het voelde zo veilig, zonder verleidingen. Want het is natuurlijk niet: ik ga zes weken naar Zuid-Afrika en daarna is het klaar. Nu pas begint het proces. Feesten doe ik nog niet, tot mijn mindset sterk genoeg is.'

Bron: LINDA.meiden Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.