Knikkeraars klaar, rollen maar: Marble Mania krijgt tweede seizoen

Door Redactie
Knikkeraars klaar, rollen maar: Marble Mania krijgt tweede seizoen

Knikkeren met BN'ers blijkt een dikke hit. Binnenkort komt er een Belgische versie van Marble Mania en ook is er een tweede seizoen in Nederland in de maak. 

Dat heeft SBS6 maandagavond bekendgemaakt.

Enthousiast commentaar

In Marble Mania strijden bekende Nederlanders tegen elkaar op verschillende knikkerbanen. De show wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Jack van Gelder voorziet de races van commentaar.

Pensioen?

Ondanks dat hij 70 jaar is, denkt hij er niet aan om te stoppen met werken. 'Het is zeker niet zo dat ik blij ben als ik overal vanaf ben. Integendeel, ik vind het allemaal nog steeds ontzettend leuk om te doen.'

Goede genen

'Ja, ook al ben ik al zeventig', gaat Jack verder. 'Mijn vader werd 74, mijn moeder is inmiddels 95. Ik hoop in dit geval dat ik haar genen heb. Alhoewel... Ik weet niet of ik zó oud wil worden. Maar ik wil nog wel even door.'

Miljoen 

De laatste aflevering van het eerste seizoen is donderdag te zien. Marble Mania ging eind januari van start en trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers. 

Bron: SBS6 Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.