• Overleden
  • Liefde

Kleinzoon Elvis Presley leed aan depressies

Door Redactie
Kleinzoon Elvis Presley leed aan depressies

Benjamin Keough, de kleinzoon van Elvis Presley en zoon van Lisa Marie Presley, leed volgens zijn goede vriend Brandon Howard al geruime tijd aan depressies. Die werden door het coronavirus alleen maar erger, vanwege de zelfisolatie waartoe iedereen in Californië begin maart werd opgeroepen. Dit meldt People.

'Hij had depressieve buien, wat tijdens de pandemie steeds serieuzer werd. Alles wat er momenteel in de wereld gaande is, greep hem enorm aan. Het werd hem simpelweg te veel. Ik had gewild er meer voor hem te kunnen zijn', aldus Howard.

Naam Presley

Volgens Howard was het dragen van de naam Presley ook niet makkelijk voor Benjamin. 'Dat heeft zeker meegespeeld. Het is niet makkelijk om met die druk om te gaan, omdat er min of meer van je verwacht wordt dat je zanger of acteur wordt. Of allebei. Daarom was het goed voor hem om de wereld over te reizen en zijn eigen identiteit te vinden en zijn eigen vrienden te maken. Maar dan nog, je weet niet wat iemand er uiteindelijk toe brengt om er zelf een einde aan te maken.'

Goede vriend

Benjamin was volgens zijn goede vriend ook écht een vriend. 'Hij was er altijd voor iedereen. Als je je even niet oké voelde, was hij degene die een paar weken bij je thuis op de bank kwam slapen om er maar voor te zorgen dat je niet alleen was. Ondanks zijn eigen 'struggles' deed hij alles voor anderen.'

Keough overleed op 12 juli in Calabasas, Californië.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Kleinzoon Elvis Presley leed aan depressies

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.