'Kleine' hersenschudding Thomas Acda na val

Door Redactie
'Kleine' hersenschudding Thomas Acda na val

Thomas Acda is genoodzaakt zijn voorstelling in Assen woensdagavond af te blazen. De cabaretier kampt met een 'kleine' hersenschudding, vertelt hij op Twitter. Dinsdag moest hij ook al zijn show in Zoetermeer afzeggen, beide voorstellingen worden in oktober ingehaald.

Thomas liep de hersenschudding op door een val van zijn fiets tijdens een training voor de Tour du ALS, waarmee geld wordt opgehaald voor onderzoek naar de oorzaak van ALS. 'Op een verrassend plat stukje over het stuur gelanceerd. Dat je vliegt en denkt- ‘oké, let’s get it over with,… waar is de grond? Geef me de grond, dan kan ik opstaan.....’ En toen kwam de grond. Hersenschudding', twittert Thomas over zijn val.

Voorstellingen

Hij maakte een lelijke smak. 'Zoveel zand in mijn neus dat mijn voorhoofdsholte een stadstrand werd. Ik haal t in, beloofd.' Op dit moment zijn alleen de voorstellingen op dinsdag en woensdag afgeblazen. Vooralsnog beklimt Thomas donderdag, vrijdag en volgende week gewoon het podium met zijn solovoorstelling MOTEL.

'Kleine' hersenschudding Thomas Acda na val

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders