• Liefde

Klaas Dijkhoff in het geheim getrouwd!

Door Redactie
Klaas Dijkhoff in het geheim getrouwd!

Zonder het van de daken te schreeuwen zijn VVD-leider Klaas Dijkhoff en zijn grote liefde Anouk in het diepste geheim getrouwd. Aan Story vertelt Klaas over deze bijzondere dag...

Net als premier Mark Rutte schermt VVD-leider Klaas Dijkhoff zijn privéleven zoveel mogelijk af voor de buitenwereld. Weinig mensen buiten zijn familie- en vriendenkring kennen zijn mooie vrouw Anouk. Klaas leerde haar drie jaar geleden kennen toen Anouk, die haar eigen marketingbureau runt, een dusdanig grappige slogan bij een reclamecampagne verzon dat dit de interesse van Klaas wekte. Wat volgde was een compliment over haar werk, wekenlang WhatsAppjes over en weer en aansluitend een romantisch afspraakje waarbij de vonk direct oversprong. In juli van dit jaar werd hun liefde voor elkaar bekroond met de geboorte van hun dochtertje Linde.

Huwelijksbootje

Maar wat vrijwel niemand weet, is dat Klaas en Anouk nog voor de geboorte van hun dochtertje in mei van dit jaar in het diepste geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt! ‘We hebben het bewust klein en intiem gehouden,’ vertelt Klaas aan Story op het jaarlijkse Esquire Gala, waar hij werd uitgeroepen tot de Best Geklede Man van 2017. ‘We vinden dat het huwelijk iets is tussen man, vrouw en de dierbaren om hun heen. Daarom hebben we ook geen foto’s op Facebook en Instagram gezet. We zijn zonder al te veel poeha getrouwd in een buitengebied van onze woonplaats Breda. Mijn goede vriend en collega Ard van der Steur (voormalig minister van Veiligheid en Justitie – red.) heeft ons getrouwd, net zoals ik dat een jaar eerder bij zijn huwelijk heb gedaan. Ard en ik leerden elkaar op de werkvloer kennen en zijn uitgegroeid tot goede vrienden. Ik kijk met een mooi gevoel terug op ons huwelijk, juist omdat Anouk toen hoogzwanger was.’Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.

Klaas Dijkhoff in het geheim getrouwd!

Beeld: Edwin Smulders