• Liefde

Klaas Dijkhoff geniet van babygeluk

Door Redactie
Klaas Dijkhoff geniet van babygeluk

Klaas Dijkhoff (38) zit met zijn Anouk op een roze wolk. Hun gezin is onlangs uitgebreid met een tweede dochtertje, dat méér dan welkom is...

Wanneer de baby precies is geboren, is niet bekend. Maar dát Klaas Dijkhoff verguld is met zijn tweede dochter, is duidelijk! Op 8 juli plaatste de VVD-fractievoorzitter op social media een zoete foto met zijn meisjes, met als bijschrift: ‘Overgelukkig. Want nu ben ik vader van Amber én Linde. Welkom Amber Joan’. Een paar dagen daarvoor had Klaas het debat over het Klimaatakkoord laten schieten, omdat zijn Anouk op het punt van bevallen stond. ‘Hij had het debat heel graag zelf willen doen, maar de geboorte van zijn kind is nóg belangrijker,’ meldde zijn woordvoerder. De combinatie werken-vaderen is niet eenvoudig, vertelde Klaas twee jaar geleden al aan Story, een paar maanden nadat dochter Linde was geboren. ‘Maar voor het gezinsleven moet je gewoon tijd vrijmaken. Zo simpel is het...’ Klaas stak niet onder stoelen of banken graag meer kinderen te willen. Afgelopen maart werd meegedeeld dat er een tweede op komst was. Nu Amber is geboren, is het nog drukker geworden in huize Dijkhoff. Maar daar lijkt Klaas zijn hand niet voor om te draaien. Als kind leerde hij al om zorgzaam te zijn. Zijn vader was vanwege zijn werk als militair immers vaak van huis.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Klaas Dijkhoff geniet van babygeluk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders