• Liefde

Kinderwens John Williams onvervuld?

Door Redactie
Kinderwens John Williams onvervuld?

John Williams is al jaren samen met zijn vriendin Priscilla, met wie hij lange tijd geen kinderwens koesterde. Inmiddels denkt de presentator daar anders over, al weigeren hij en zijn vriendin de natuur een handje te helpen...

John en Priscilla waren snel zeker van hun liefde, al voelden zij nooit de behoefte om die te bezegelen met een baby. Maar in het jaar van hun derde liefdeslustrum vertelde John aan Story: ‘Priscilla en ik zijn nu vijftien jaar samen en de afgelopen jaren hadden we geen van beiden de behoefte om ouders te worden. Maar dat is veranderd. We zijn nu klaar voor het ouderschap. Het lijkt me heerlijk om een zoon of dochter te hebben! En dat geldt ook voor Priscilla; we zijn beiden naar dit moment toegegroeid. Al moet een kind je wel gegund zijn, er zijn genoeg stellen bij wie het niet lukt...’ Twee jaar geleden vertelde John in LINDA. nog steeds met Priscilla op gezinsuitbreiding te hopen. ‘Een kind is welkom, maar we voelen ons niet incompleet zonder. We gaan daar dus geen medisch circuit voor in.’ Blijft Johns kinderwens onvervuld? Dan weigert hij daaronder gebukt te gaan. Ook samen met Priscilla geniet hij met volle teugen van het leven. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Kinderwens John Williams onvervuld?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders