• Borsato
  • Liefde

Kinderen Marco Borsato blijven achter hun vader staan: 'Maakt me niet uit wat de rest van Nederland vindt'

Door Redactie
Kinderen Marco Borsato blijven achter hun vader staan: 'Maakt me niet uit wat de rest van Nederland vindt'

Marco Borsato heeft het enorm zwaar met het verwerken van zijn scheiding. Maar over een ding hoeft hij zich geen zorgen te maken: zijn drie kinderen blijven achter hem staan.

De zanger bedroog zijn ex-vrouw Leontine volgens geruchten meerdere malen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat het stel niet meer samen is. Ondanks het overspel kunnen Marco en Leontine nog met elkaar door een deur. Ook hun drie kinderen, Luca, Senna en Jada, hebben hun vader vergeven. Dat laten ze blijken met bijzondere berichten.

Lieve woorden

Alle drie delen ze een foto met hun vader, met daarbij lieve woorden. De oudste van de kinderen schrijft het langste bericht. 'Je wilt half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons,' schrijft Luca. 'Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vind maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent lieve pap. Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we ziels veel van je houden en je nooit maar dan ook nooit kwijt willen. Welcome back to this world of love & joy. En laten we “één moment” nemen om nooit te vergeten dat je voor altijd mijn grote voorbeeld bent. En daarnaast voor vele anderen. We houden van je. Voor altijd.' Ook Senna en Jada laten weten dat ze enorm trots zijn op hun vader. Beide sluiten ze af met 'Insieme per sempre e sempre.'

Comebacksingle

Er is meer goed nieuws: Marco heeft in bijna een week tijd een miljoen streams voor zijn 'comebacksingle' Een moment gehaald. De zanger bedankt maandag op Instagram zijn vaste tekstschrijver John Ewbank en zanger Rolf Sanchez met wie hij het nummer maakte. Borsato bracht vorige week voor het eerst in bijna anderhalf jaar nieuwe muziek uit. De zanger was vorig jaar uit de running vanwege een burn-out en ook liep zijn huwelijk met zijn vrouw Leontine op de klippen.

Waardevolle inzichten

Na zijn pauze heeft de zanger het plezier weer teruggevonden in het muziek maken, schreef hij na de release op Instagram. 'Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.