Kimberley Klaver alweer in shape na bevalling twee maanden geleden

Door Redactie
Kimberley Klaver alweer in shape na bevalling twee maanden geleden

Kimberley Klaver werd nog geen twee maanden geleden de trotse moeder van zoontje Julius, maar lijkt nu alweer helemaal terug in shape. De actrice deelt namelijk een verbluffend kiekje van haar lichaam na de zwangerschap.

'Jungle fever.??? #zomer2019☀️?', schrijft Kimberley bij het kiekje van haar bikini samen met haar kleine man. Maar hoewel het kiekje natuurlijk heel schattig is, gaan de reacties toch vooral over haar waanzinnige lijf.

'Niet normaal'

Klaver kan dan ook rekenen op een storm aan complimenten. 'Wow. Dit is niet normaal toch? ?', reageert collega Gaite Jansen. Een ander merkt op: 'Jij was toch zwanger ? super snel slank ??.' 

Te vroeg

Begin juli beviel Kimberley een maand te vroeg van haar eerste kindje. De twee maakten het vanaf het begin gelukkig goed, al moest de blondine wel even bijkomen van de heftige bevalling. 'Ik ben heel moe, aangezien de afgelopen week zoals gezegd voor een scala aan emoties zorgde', vertelde ze eerder aan Weekend. 'Ik slaap ook niet zo veel. Dus het is wel pittig en enorm wennen. Ik denk soms: wow, wat is er allemaal ineens gebeurd? Maar die kleine doet het supergoed.'

Groot gezin

Julius is het eerste kindje van Kimberley en haar vriend Michel van den Bergh, met wie ze sinds de zomer van 2018 een relatie heeft. Michel heeft naast Julius nog 3 kinderen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Kimberley Klaver alweer in shape na bevalling twee maanden geleden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.