Kim-Lian van der Meij zéker nog drie jaar bij SBS

Door Redactie
Kim-Lian van der Meij zéker nog drie jaar bij SBS

De presentatrice heeft haar contract bij SBS met drie jaar verlengd en het ziet ernaar uit dat er mooie kansen voor haar aan zitten te komen.

'Ik weet natuurlijk nog niet hoe de drie jaar er in totaal gaan uitzien, maar ik weet wel dat ik het aankomende tv-seizoen vier mooie programma's mag maken, waarvan drie heel nieuwe shows', aldus de presentatrice in gesprek met Shownieuws.

De 37-jarige Van der Meij wil nog niet te veel over haar nieuwe programma's loslaten, maar zegt dat ze om 'muziek, spelletjes en gezelligheid' gaan. 'Dat zijn dingen waar ik heel erg vrolijk van word. En ik mag een derde seizoen maken van Verzamelkoorts, waar ik heel erg trots op ben.'

Van der Meij werkt sinds 2014 voor SBS en maakte daar eerder onder meer Sterren Springen, Zullen we een spelletje doen? en 5 Golden Rings.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Kim-Lian van der Meij zéker nog drie jaar bij SBS

Beeld: Peter Smulders | Bron: nu.nl