Kim-Lian van der Meij opgenomen in het ziekenhuis

Door Redactie
Kim-Lian van der Meij opgenomen in het ziekenhuis

Kim-Lian van der Meij is in Zweden opgenomen in het ziekenhuis. 

De presentatrice kampt met een nierbekkenontsteking, laat haar management maandag weten aan RTL Boulevard.

Pijn en koorts

Kim-Lian, die met haar gezin in Zweden woont, heeft veel pijn en koorts. Ze moet tot donderdag in het ziekenhuis blijven en krijgt op dit moment antibiotica.

Ontsteking

'Lieve mensen, ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden. Ik lig al een aantal dagen in ziekenhuis. Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik.' Ze blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. 

Het verhaal

'Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ga er weer helemaal bovenop komen. In alle eerlijkheid wilde ik dit niet per se delen op, maar aangezien de media in Nederland er lucht van heeft gekregen, dacht ik ... nou dan vertel ik het jullie liever zelf', zo laat ze op Instagram weten.

Tips

De presentatrice moet nog wel een aantal dagen in het ziekenhuis blijven en hoopt dat mensen haar tips voor films en series op Netflix of boekentips willen doorgeven.

Presenteren

Kim-Lian zou eigenlijk naar Nederland komen voor de opnames van de SBS6-quiz 50/50, die ze afwisselend met Winston Gerschtanowitz presenteert. Dat laat nu op zich wachten. 'Haar gezondheid gaat voor, zegt haar management.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.