• Liefde

Kim Kötter deelt misschien wel laatste foto van babybuik voor bevalling

Door Redactie
Kim Kötter deelt misschien wel laatste foto van babybuik voor bevalling

Kim Kötter staat op knappen. Haar derde kindje, die ze verwacht met haar echtgenoot Jaap Reesema, kan zich elk moment aandienen. Het model kan niet wachten en is aan het aftellen tot ze de baby in haar armen kan sluiten. 

Kim deelt een kiekje waarop ze poseert met haar flinke babybuik. Het is misschien wel de laatste foto die ze deelt voor de bevalling. 'Aftellen,' schrijft ze erbij. De uitgerekende datum komt steeds dichterbij. Het model draagt een verleidelijke body op de foto, die ze van haar man heeft gekregen. 'De body heeft Jaap ooit voor me gekocht. Ja, die jongen mag ook een beetje credits.'

Derde kindje

Hoewel het liefdesgeluk van Kim en Jaap toen al met zoontjes Youp en Muck was bekroond, kreeg het gezin Reesema-Kötter onlangs de verrassing van hun leven. Kim is namelijk in verwachting van hun derde kindje. ‘Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen’, vertelde de presentatrice in augustus in de speciale baby-vlog.

Zwangerschapstest

Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Het wordt een…

Dat de zwangerschapstest positief was, hadden de twee absoluut niet aan zien komen. Desalniettemin zijn de twee uiteraard wel door het dolle heen met het nieuws. Het stel zelfs al wat het geslacht is. Hoewel Kim’s volgers op Instagram gokten dat Kim en Jaap dit keer een meisje zouden verwachten, worden er over een tijdje geen roze maar blauwe muisjes ingeslagen. Het gezin krijgt er – misschien wel op Valentijnsdag, Kim’s uitgerekende datum – namelijk een jongetje bij.

Beeld: Peter Smulders 

Kim Kötter deelt misschien wel laatste foto van babybuik voor bevalling

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.