• Liefde

Kim Feenstra deelt prachtige foto van groeiende babybuik

Door Redactie
Kim Feenstra deelt prachtige foto van groeiende babybuik

Kim Feenstra (34) is helemaal in de wolken met haar eerste zwangerschap. Het model deelt dan ook regelmatig kiekjes van haar groeiende babybuik en straalt hierbij van oor tot oor!

Poserend in een wit badpak kijkt Kim lachend de camera in. 'New update: We're doing a great job! #teambabyandmomma', schrijft ze dan ook bij de prachtige kiekjes.

Complimenten

Kim kan rekenen op heel wat complimenten onder de foto's. Zo reageert Chantal Janzen: 'Whahooooooo! Zo mooi liefje❤️' en Quinty Trustfull: 'Zo mooi ben je lieverd ❤️.' Ook Leontine Borsato laat van zich horen: '??? Wat ben je toch mooi.'

Aankondiging

Eind mei deelde Kim in een lieve videocompilatie dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Haar babybuik is al lekker aan het groeien.

Niet vanzelfsprekend

Het was voor Kim niet vanzelfsprekend dat ze zwanger zou worden, want in de documentaire Life Of Kim vertelt ze eind 2019 nog dat het voor haar niet mogelijk is om op natuurlijke wijze zwanger te raken. Ze vertelt ook dat zij en Tailor: 'We leven in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. Gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept.'

Een zegen

Het topmodel voelt zich nu heel goed, ook al heeft ze een aantal lastige weken achter de rug. 'Ik heb me de eerste weken echt heel beroerd gevoeld. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zwanger ben. We beseffen echt allebei dat dit een zegen is, omdat ik niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden. We genieten er echt van', aldus het model in RTL Boulevard.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Kim Feenstra deelt prachtige foto van groeiende babybuik

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.