Kim Feenstra deelt krachtige boodschap: 'Een berichtje aan álle moeders die 2020 hebben overleefd'

Door Redactie
Kim Feenstra deelt krachtige boodschap: 'Een berichtje aan álle moeders die 2020 hebben overleefd'

Sinds een paar maanden is Kim Feenstra (35) de trotse moeder van zoon Brooklyn. Het model kan haar geluk niet op, maar realiseert zich maar al te goed dat het door het hele coronagebeuren níet de makkelijkste tijd is geweest om een kindje op de wereld te zetten. Ze steekt dan ook alle kersverse mama’s en zwangeren een hart onder de riem, en richt zich in haar betoog óók tot alle andere moeders.

Bericht aan álle moeders

Op Instagram schrijft Kim 'een berichtje aan ALLE moeders die 2020 hebben overleefd'. 'Die zwanger zijn geworden en kinderen hebben gekregen tijdens een wereldcrisis. De moeders die single zijn achter gebleven en er zowel emotioneel als financieel alleen voor kwamen te staan. De mama’s die geen kraambezoek konden ontvangen en de mama’s die homeschooling als een nieuwe uitdaging aannamen', begint het model bij een prachtige foto die tijdens haar zwangerschap is gemaakt.

Van onzekere moeders tot kersverse mama’s

Kim vervolgt: 'De moeders die voor het eerst moeder werden en dealden met onzekerheden en waarvan Google hun beste vriend werd. De moeders die afgezonderd waren van hun familie en vrienden. Die financiële stress hebben ervaren en te maken kregen met mentale en of fysieke problemen. De moeders die graag op een festival hadden willen staan in plaats van een wijntje in de tuin. Of de moeders die graag een tuin hadden gehad maar in de zomer een opklapstoeltje voor de deur hebben gezet. De moeders die huilend in slaap vielen en toch de volgende dag met het goede been uit bed stapten. Die het soms even niet meer zagen zitten en hun eigen groot hebben gehouden. De moeders die hun creativiteit opnieuw beleefden en keukenprinsessen zijn geworden. De moeders die geïsoleerd waren van hun eigen moeders of die hun moeders hebben verloren. De moeders die hun kinderen moeten missen of afscheid moesten nemen…'

Strijders

Ook moeders die nog geen moeders zijn, laat Kim niet buiten beschouwing. 'De moeders die struggelen met een kinderwens', gaat de brunette verder. 'De moeders die strijden voor hun zieke kinderen. De frustraties, de eenzaamheid en de vermoeidheid.'

Mooie boodschap

Voor al die vrouwen heeft Kim een prachtige boodschap. 'Tegen die moeders wil ik graag zeggen: you rock momma! Slechte dagen maken je nog geen slechte moeder. En geen fysiek kindje maakt je nog niet geen echte moeder. Je hebt een keihard jaar overleefd. 2021, we got this. Grab him by the balls! Liefs.'

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. 'Zeker het eerste jaar niet', aldus het topmodel. 'De baby is dan nog zo precious.' Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.