• Liefde

Kim Feenstra deelt eerste gezinsfoto met pasgeboren zoontje

Door Redactie
Kim Feenstra deelt eerste gezinsfoto met pasgeboren zoontje

Een maand geleden zette Kim Feenstra haar zoontje Brooklyn op de wereld. Op sociale media is te zien dat het topmodel met volle teugen geniet van het moederschap. Zondag deelde ze de eerste foto van haar gezin.

Kim heeft een zoete selfie met haar geliefde Stanley én hun kleine mannetje met haar volgers gedeeld. 'My team good, we don’t really need a mascot', schrijft ze erbij op Instagram. Te zien is hoe de kersverse ouders vol trots in de camera kijken, terwijl de kleine Brooklyn op de borst van zijn vader ligt.

Bos met haar

Volgers van Kim smelten bij het zien van de gezinsfoto en noemen het “rijkdom”. Ook stromen de hartjes binnen. 'Dat heerlijke koppie…', aldus Wendy van Dijk. De fans van het model hebben het voornamelijk over de volle coupe van het jochie. 'Aaah zo lief! En zijn haartjes!', merkt iemand op. Een ander reageert: 'Zo veel haar!'

Niet veel delen

Net als op alle andere foto’s van het jochie, krijgen fans helaas maar weinig te zien van Brooklyn. Vlak voor zijn komst liet Kim al weten niet veel van haar zoon te gaan delen. 'Zeker het eerste jaar niet', aldus het topmodel. 'De baby is dan nog zo precious.' Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van haar zoon te zien.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.